/ За Нас /

Нашите цели, екип и какво ще получи от нас

ЗА НАС

Ние от amt.bg сме основно насочени в предлагането и изпълнението на услугата: абонамента компютърна поддръжка. Стремейки се през годините да задоволим нуждите на нашите клиенти, развихме предлагането на компютърни услуги до почти пълната гама от тях. Добавихме следните услуги в помощ на нашите клиенти: инцидентна компютърна поддръжка, предплатена компютърна поддръжка, специализиран компютърен сервиз, системи за сигурност, видеонаблюдение, продажба на компютърна техника и периферия, презареждане на тонер касети, мрежови услуги (дизайн, изграждане, поддръжка и управление на мрежи).
Архив, съхранение и защита на електронни файлове. Специализиран сервиз за възстановяване на данни. Уеб дизайн и хостинг решения.

НАШИТЕ ЦЕЛИ

Основната цел е да предлагаме най-добрата услуга и да задоволим изискванията на нашите клиенти - подхождаме индивидуално към всеки, с внимание и 100% отдаденост, за да може всяко разумно желание да бъде изпълнено. Ето защо ние се гордеем с отговорността и високия професионализъм, гарантираме техническа и творческа подкрепа, гъвкавост и отговори на Вашите въпроси относно компютърна поддръжка, техника и сервиз.

НАШИЯТ ЕКИП

Екипът е съставен от квалифицирани и талантливи професионалисти от различни области, които комбинират уменията си и предоставят ценни решения в помощ на Вас и бизнеса Ви. Изградените с годините връзки с интернет доставчици, вносители, търговци, дистрибутори и сертифицирани партньори на хардуерна техника и софтуерни приложения, ни дава възможността да бъдем гъвкави в нашите предложения на услуги и цени. Ние гарантираме отдаденост към поставените ни задачи, професионализъм и конкурентни цени. Екипът на amt.bg непрекъснато се стреми към подобряване качеството на предлаганите услуги.
Непрекъснато се развиваме според добрите практики.

КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ С НАС

Нашите услуги са подходящи както за крайни клиенти, така и за малки и големи фирми, които се нуждаят от гарантирана, надеждна, професионална компютърна и техническа поддръжка.
Спокойствие, че Вашата техника ще Ви служи дълго и безпроблемно.
Екип от изключително добре подготвени IT специалисти, които ще се заемат с възникналите проблеми, бързо и надеждно.
Мрежови инженери и администратори за дизайн, изграждане, надграждане и оптимизиране на мрежовата Ви инфраструктура.
Изключителни професионалисти в изграждането и поддръжката на видеонаблюдение, СОТ, контрол на достъп и пожароизвестителни системи.
Консултанти за взимане на решения относно информационните технологии, техника и избор на софтуерни продукти.
Оптимизиране на Вашата работа и повишаване на работоспособността на Вас и Вашия екип.
Оптимизиране на Вашите разходи за наемането на високо квалифициран персонал.

РЕФЕРЕНЦИИ

"С настоящата референция изразяваме нашето задоволство от работата ни с фирма АМТ Мултисъпорт ЕООД. В процеса на работа получихме висок професионализъм, спазване на срокове, високо качество на обслужване, ефективност и компетентност. Спазване на всички поставени от нас скорове ..."
Нов български университет департамент "Телекомуникации"

"Тинесо България ЕООД, издава настоящата референция в уверение на това, че фирма АМТ Мултисъпорт ЕООД изпълни съвместни проекти за инсталация, конфигурация, миграция, и поддръжка на мрежови устройства. В съвместната ни работа прояви коректност, професионализъм и високо чувство на отговорност ..."
Тинесо България ЕООД

"Фирма ДДД-1 ООД изразява задовоството си от постигнатите проектни резултати и препоръчаме фирма АМТ Мултисъпорт ЕООД като доставчик на висококвалифицирани консултански услуги, свързани с проектирането, оразмеряването, доставката и конфигурирането на мрежови и сървърни системи ..."
ДДД-1 ООД

"Фирма Хелион Маркет Рисърч ООД, изразява своите благодарности от съвместната работа, високите резултати и препоръчваме фирма АМТ Мултисъпорт ЕООД като доставчик на компютърни услуги, компютърна поддръжка, сервиз и интегратор на мрежово оборудване ..."
Хелион Маркет Рисърч ООД

"С настоящата референция ние от „Лекс Глобус“ ООД, бихме искали да споделим своята удовлетвореност и висока оценка за работата и професионализма на фирма „АМТ Мултисъпорт" ЕООД, с която работим от началото на 2014 г. и до днес продължаваме да използваме услугите им ..."
Лекс Глобус ООД

"Дезинфекционна станция Добрич” ЕООД работи без прекъсване от средата на 2011 г. с фирма „АМТ Мултисъпорт“ ЕООД, компютърна поддръжка и сервиз. С тях получаваме: Високо ниво на компетентност, бърза поддръжка, винаги правилни съвети и насоки. Препоръчаме професионалните услуги на „АМТ Мултисъпорт“ ЕООД отговорно като коректни партньори ..."
Дезинфекционна станция Добрич ЕООД

За въпроси и допълнителна информация сме на Ваше разположение:
От понеделник до петък: 09:00 до 18:00, обедна почивка: 13:00 - 14:00 часа
Техника за сервиз се приема и издава по предварително записан час
02 40 80 005, 0888 122 005 и 0877 122 005
град София, ул. Хан Аспарух 52, ет. 1, звънец: amt.bg