/ За Нас /

Нашите цели, екип и какво ще получи от нас

10 неща за amt.bg в които вярваме и следваме:

1. Разбираме от компютри, мрежи и информационни технологии
2. Обичаме иновациите
3. Желаем постоянно да подобряваме нещата около нас
4. Не пестим време и желание винаги да даваме коректно отношение
5. Добре знаем, че доверието се гради бавно и се губи много бързо
6. Често обичаме да си поставяме високи цели и бързо да ги догоним
7. Държим на обещанията си, истинността и лоялността
8. Държим мерилото за качеството да се определя след като свършим работата и обичаме да бъдем оценявани
9. Даваме винаги най-доброто от себе си при всяка поставена задача
10. Вярваме, че няма проблем, който да не може да бъде решен по правилен начин

КАКВО ВИ ПРЕДЛАГАМЕ

Ние от amt.bg сме основно насочени в предлагането и изпълнението на услугата: абонамента компютърна поддръжка. Стремейки се през годините да задоволим нуждите на нашите клиенти, развихме предлагането на компютърни услуги до почти пълната гама от тях. Добавихме следните услуги в помощ на нашите клиенти: инцидентна компютърна поддръжка, предплатена компютърна поддръжка, специализиран компютърен сервиз, системи за сигурност, видеонаблюдение, продажба на компютърна техника и периферия, презареждане на тонер касети, мрежови услуги (дизайн, изграждане, поддръжка и управление на мрежи).
Архив, съхранение и защита на електронни файлове. Специализиран сервиз за възстановяване на данни. Уеб дизайн и хостинг решения.

НАШИТЕ ЦЕЛИ

Основната цел е да предлагаме най-добрата услуга и да задоволим изискванията на нашите клиенти - подхождаме индивидуално към всеки, с внимание и 100% отдаденост, за да може всяко разумно желание да бъде изпълнено. Ето защо ние се гордеем с отговорността и високия професионализъм, гарантираме техническа и творческа подкрепа, гъвкавост и отговори на Вашите въпроси относно компютърна поддръжка, техника и сервиз.

НАШИЯТ ЕКИП

Екипът е съставен от квалифицирани и талантливи професионалисти от различни области, които комбинират уменията си и предоставят ценни решения в помощ на Вас и бизнеса Ви. Изградените с годините връзки с интернет доставчици, вносители, търговци, дистрибутори и сертифицирани партньори на хардуерна техника и софтуерни приложения, ни дава възможността да бъдем гъвкави в нашите предложения на услуги и цени. Ние гарантираме отдаденост към поставените ни задачи, професионализъм и конкурентни цени. Екипът на amt.bg непрекъснато се стреми към подобряване качеството на предлаганите услуги.
Непрекъснато се развиваме според добрите практики.

КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ С НАС

1. Спокойствие, че Вашата техника ще Ви служи дълго и безпроблемно
2. Екип от изключително добре подготвени ИТ специалисти, които ще се заемат с възникналите проблеми, бързо и надеждно
3. Мрежови инженери и администратори за дизайн, изграждане, надграждане и оптимизиране на мрежовата Ви инфраструктура
4. Изключителни професионалисти в изграждането и поддръжката на видеонаблюдение, СОТ, контрол на достъп и пожароизвестителни системи
5. Консултанти за взимане на решения относно информационните технологии, техника и избор на софтуерни продукти
6. Оптимизиране на Вашата работа и повишаване на работоспособността на Вас и Вашия екип
7. Оптимизиране на Вашите разходи за наемането на високо квалифициран персонал

Нашите услуги са подходящи както за крайни клиенти, така и за малки и големи фирми, които се нуждаят от гарантирана, надеждна, професионална компютърна и техническа поддръжка.

РЕФЕРЕНЦИИ

"С настоящата референция изразяваме нашето задоволство от работата ни с фирма АМТ Мултисъпорт ЕООД. В процеса на работа получихме висок професионализъм, спазване на срокове, високо качество на обслужване, ефективност и компетентност. Спазване на всички поставени от нас скорове ..."
Нов български университет департамент "Телекомуникации"

"Решение на всички проблеми с компютрите. Препоръчвам на всички ..."
Evgeny Petrov

"Awesome service, really satisfied with the outcome. Mario was very friendly and a hell of a guy. 100% would go again ..."
Chris Zarkadis

"Страхотни момчета, изглежда обичат добрата главоблъсканица и в крайна сметка свършиха работата много ..."
Георги Николов

"Бързо и качествено поддържане на фирмената и лична техника! Препоръчвам с две ръце ..."
Теодора Николаева

"I had a great experience with this company! They are effective, honest and don't spare their efforts. The service is top quality and very humane. They helped me find the best quality/price compromise for my device. I am enjoying a brand new ..."
Caroline Kouakou

"Тинесо България ЕООД, издава настоящата референция в уверение на това, че фирма АМТ Мултисъпорт ЕООД изпълни съвместни проекти за инсталация, конфигурация, миграция, и поддръжка на мрежови устройства. В съвместната ни работа прояви коректност, професионализъм и високо чувство на отговорност ..."
Тинесо България ЕООД

"Фирма ДДД-1 ООД изразява задовоството си от постигнатите проектни резултати и препоръчаме фирма АМТ Мултисъпорт ЕООД като доставчик на висококвалифицирани консултански услуги, свързани с проектирането, оразмеряването, доставката и конфигурирането на мрежови и сървърни системи ..."
ДДД-1 ООД

"Фирма Хелион Маркет Рисърч ООД, изразява своите благодарности от съвместната работа, високите резултати и препоръчваме фирма АМТ Мултисъпорт ЕООД като доставчик на компютърни услуги, компютърна поддръжка, сервиз и интегратор на мрежово оборудване ..."
Хелион Маркет Рисърч ООД

"С настоящата референция ние от „Лекс Глобус“ ООД, бихме искали да споделим своята удовлетвореност и висока оценка за работата и професионализма на фирма „АМТ Мултисъпорт" ЕООД, с която работим от началото на 2014 г. и до днес продължаваме да използваме услугите им ..."
Лекс Глобус ООД

"Дезинфекционна станция Добрич” ЕООД работи без прекъсване от средата на 2011 г. с фирма „АМТ Мултисъпорт“ ЕООД, компютърна поддръжка и сервиз. С тях получаваме: Високо ниво на компетентност, бърза поддръжка, винаги правилни съвети и насоки. Препоръчаме професионалните услуги на „АМТ Мултисъпорт“ ЕООД отговорно като коректни партньори ..."
Дезинфекционна станция Добрич ЕООД

За въпроси и допълнителна информация сме на Ваше разположение:
От понеделник до петък: 09:00 до 18:00
Техника за сервиз се приема и издава по предварително записан час
Връзка с нас: 0888 122 005 и 0877 122 005
град София, ул. Хан Аспарух 52, ет. 1, звънец: amt.bg