/ За Нас /

Нашите цели, екип и какво ще получи от нас

ЗА НАС

Ние от amt.bg сме основно насочени в предлагането и изпълнението на услугата: абонамента компютърна поддръжка. Стремейки се през годините да задоволим изцяло нужните на нашите клиенти, развихме предлагането на компютърни услуги до почти пълната гама от тях. Абонаментна компютърна поддръжка, инцидентна компютърна поддръжка, предплатена компютърна поддръжка, специализиран компютърен сервиз, системи за сигурност, продажба на компютърна техника и периферия, презареждане на тонер касети, видеонаблюдение, мрежови услуги (дизайн, изграждане, поддръжка и управление на мрежи).
Архив, съхранение и защита на електронни файлове. Специализиран сервиз за възстановяване на данни. Уеб дизайн и хостинг решения.

НАШИТЕ ЦЕЛИ

Основната цел е да предлагаме най-добрата услуга и да задоволим изискванията на нашите клиенти - подхождаме индивидуално към всеки с внимание и 100% отдаденост, за да може всяко разумно желание да бъде изпълнено. Ето защо ние се гордеем с отговорността и високия професионализъм, гарантираме техническа и творческа подкрепа, гъвкавост и отговори на Вашите въпроси относно компютърна поддръжка и сервиз.

НАШИЯТ ЕКИП

Екипът е съставен от млади, квалифицирани, сертифицирани и талантливи професионалисти от различни области, които комбинират уменията си и предоставят ценни решения в помощ на Вас и бизнеса Ви. Изградените с годините връзки с интернет доставчици, вносители, търговци, дистрибутори и сертифицирани партньори на хардуерна техника и софтуерни приложения, ни дава възможността да бъдем гъвкави в нашите предложения на услуги и цени. Ние гарантираме отдаденост към поставените ни задачи, професионализъм и конкурентни цени. Екипът на amt.bg непрекъснато се стреми към подобряване качеството на предлаганите услуги.
Често се сертифицираме и развиваме според добрите практики. Фирмата ни е сертифицирана по ISO 9001:2008 - система за управление на качеството и успешно внедряваме и развиваме стандартите в системата и в предлаганите от нас услуги. Също така, разполагаме с безсрочно разрешение номер 943 / 14.08.2018 от главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – МВР да осъществява дейности по чл. 129, ал. 2, т.1 – 5 „Поддържане и обслужване на противопожарни системи и съоръжения“ на територията на цяла страна.

КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ С НАС

Нашите услуги са подходящи както за крайни клиенти така и за малки и големи фирми, които се нуждаят от гарантирана, надеждна и професионална компютърна и техническа поддръжка.
Спокойствие, че Вашата техника ще Ви служи дълго и безпроблемно.
Екип от изключително добре подготвени IT специалисти, които ще се заемат с възникналите проблеми, бързо и надеждно.
Мрежови инженери и администратори за дизайн, изграждане, надглаждане и оптимизиране на мрежовата Ви инфраструктура.
Изключителни професионалисти в изграждането и поддръжката на видеонаблюдение, СОТ, контрол на достъп и пожароизвестителни системи.
Консултанти за взимане на решения относно информационните технологии, техника и избор на софтуерни продукти.
Оптимизиране на Вашата работа и повишаване на работоспособността на Вас и Вашия екип.
Оптимизиране на Вашите разходи за наемането на високо квалифициран персонал.

РЕФЕРЕНЦИИ

"С настоящата референция изразяваме нашето задоволство от работата ни с фирма АМТ Мултисъпорт ЕООД. В процеса на работа получихме висок професионализъм, спазване на срокове, високо качество на обслужване, ефективност и компетентност. Спазване на всички поставени от нас скорове ..."
Нов български университет департамент "Телекомуникации"

"Тинесо България ЕООД, издава настоящата референция в уверение на това, че фирма АМТ Мултисъпорт ЕООД изпълни съвместни проекти за инсталация, конфигурация, миграция, и поддръжка на мрежови устройства. В съвместната ни работа прояви коректност, професионализъм и високо чувство на отговорност ..."
Тинесо България ЕООД

"Фирма ДДД-1 ООД изразява задовоството си от постигнатите проектни резултати и препоръчаме фирма АМТ Мултисъпорт ЕООД като доставчик на висококвалифицирани консултански услуги, свързани с проектирането, оразмеряването, доставката и конфигурирането на мрежови и сървърни системи ..."
ДДД-1 ООД

"Фирма Хелион Маркет Рисърч ООД, изразява своите благодарности от съвместната работа, високите резултати и препоръчваме фирма АМТ Мултисъпорт ЕООД като доставчик на компютърни услуги, компютърна поддръжка, сервиз и интегратор на мрежово оборудване ..."
Хелион Маркет Рисърч ООД

"С настоящата референция ние от „Лекс Глобус“ ООД, бихме искали да споделим своята удовлетвореност и висока оценка за работата и професионализма на фирма „АМТ Мултисъпорт" ЕООД, с която работим от началото на 2014 г. и до днес продължаваме да използваме услугите им ..."
Лекс Глобус ООД

"Дезинфекционна станция Добрич” ЕООД работи без прекъсване от средата на 2011 г. с фирма „АМТ Мултисъпорт“ ЕООД, компютърна поддръжка и сервиз. С тях получаваме: Високо ниво на компетентност, бърза поддръжка, винаги правилни съвети и насоки. Препоръчаме професионалните услуги на „АМТ Мултисъпорт“ ЕООД отговорно като коректни партньори ..."
Дезинфекционна станция Добрич ЕООД

"Успешната и съвместна работа с фирма „АМТ Мултисъпорт“ ЕООД, ни дава основание да дадем висока оценка за качеството на обслужване и срокове на изпълнение на задачите, както и за професионализма и отзивчивостта на екипа на фирмата. Те успяха да ни спечелят със своята откровеност, добро отношение и прекрасна работа. Препоръчваме фирмата за уеб услуги ..."
Интерстелар ООД

За въпроси и допълнителна информация сме на Ваше разположение:
От понеделник до петък: 09:00 до 18:00, обедна почивка: 13:00 - 14:00 часа
Техника за сервиз се приема и издава по предварително записан час
02 40 80 005, 0888 122 005 и 0877 122 005
град София, бул. Васил Левски 37, ет. 1