/ ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ /

Всички полезни връзки

Ценова листа

Ние от amt.bg бихме искали да бъдем максимално прозрачни в ценовите си предложения. За нас е важно клиента във всеки един момент от съвместната ни работа да знае колко ще му струват извършваните от нас услуги.
Научете повече

Общи условия за дистанционна компютърна поддръжка

Ние работим с ясни правила, за да може интереса на клиента да бъде защитен. Поради тази причина, ние имам специално изградени правила за предлагане на нашите услуги. Всеки клиент трябва да бъде запознат с тях и ако има нещо с което не е съгласен да го обсъдим предварително.
Научете повече

Общи условия за ползване на хостинг

Системните администратори осигуряват непрекъсната безпроблемна работа на сървърите, 24 часа на ден, 7 дни в седмицата. Те се стремят винаги да използват най-новите стабилни версии софтуер, за да избегнат появата на проблеми, свързани с несъвместимост или програмни грешки.
Научете повече

Правила за ползване на сайта

Тези условия установяват правилата за използването от Ваша страна на нашите интернет страници (сайтове) с адреси: www.amt.bg, amtbg.com, amtbg.eu и multisupportbg.com.
Научете повече

Декларация за поверителност

Декларация за поверителност. Това е важна част от нашата интернет страница. С тази декларация ние се задължаваме пред Вас да съхравяваме личните Ви данни, които доброволно сте ни предоставили.
Научете повече

Новини

Последни новини от фирмата.
Научете повече

Карта на сайта

В дървовидна структура може да разгледате нашата интернет страница.
Научете повече

За въпроси и допълнителна информация сме на Ваше разположение:
От понеделник до петък: 09:00 до 18:00, обедна почивка: 13:00 - 14:00 часа
Техника за сервиз се приема и издава по предварително записан час 0888 122 005 и
град София, бул. Васил Левски 37, ет. 1