/ ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ /

Декларация за Поверителност

Декларация за Поверителност

Ние НЕ събираме лична информация от посетителите на сайта, освен ако те не ни я предоставят доброволно. Тази декларация за поверителност определя как фирми АМТ Мултисъпорт ЕООД и АМТ БГ ЕООД (използвано за краткост: amt.bg) използват информацията, която Вие доброволно предоставяте при използването на този сайт.
amt.bg се ангажира да гарантира, че предоставените от Вас лични данни са напълно защитени. Длъжни сме да Ви информираме, че когато изискаме от Вас информация, тя ние е необходима за идентифицирането Ви, когато използвате нашият сайт, услуги от нас и тя ще бъде използвана единствено в съответствие с тази декларация за поверителност.
amt.bg си запазва правото да извърши промени в тази декларация за поверителност, като тези промени ще бъдат отразени чрез обновяване съдържанието на тази страница. Препоръчваме Ви да проверявате тази страницата от време на време, за да се уверите че информацията в нея съответства на Вашите изисквания.
Ние изискваме информация за Вас по две причини: първо, да обработим вашето запитване и второ, за да ви предоставим най-доброто обслужване.
Ние няма да продаваме или предоставяме данните за електронната Ви поща на компании занимаващи се с интернет маркетинг, които ще го използват с търговски цели.

1. Данните, които съхраняваме са:

- Вашите имена;
- E-mail адрес;
- Телефон за обратна връзка.

2. Какво правим с информацията, която събираме:

Ние изискваме информация от Вас, за да разберем по-добре Вашите нужди и съответно да Ви предоставим по-добро обслужване, но най-вече по следните причини:
- Може да използваме информацията, за да подобрим нашите продукти и услуги.
- Може периодично да Ви изпращаме рекламни email-и свързани с нови продукти, специални оферти или друга информация, която смятаме че може да намерите за полезна и интересна, като за целта използваме адреса на електронната поща, която сте ни предоставили доброволно.
- От време на време, може да използваме контактната информация, която сте ни предоставили, за да се свържем с Вас относно провеждани от нас маркетингови изследвания или напомняния за периодична услуга. Ние може да използваме информацията, за да персонализирате сайта според Вашите интереси.

3. Данни за трафика

Всеки път, когато сте в сайта, може да бъде събирана информация, която включва име на домейна / IP адрес, референтен URL, браузър и платформа, време на ползване на уебсайта, страници, които са били отворени, какво е било търсено, както и други. Данните се събират автоматично от сървъра или чрез външни доставчици на услуги, като например google.com/analytics, Tyxo.com и други. Тази статистика се използва, за да ни помогне да подобрим работата на нашия сайт. Информация за трафика може да бъде споделена с потенциални рекламодатели, фирми, които правят проучвания и бизнес партньори за демографски цели. Когато информацията се използва в тази форма, никой НЕ може да Ви идентифицира или да се свърже с Вас.

4. Сигурност:

Ние гарантираме пълна конфиденциалност на личните данни. С цел да предотвратим нежелан достъп или разпространение на данните, ние прилагаме съвременни мерки за защита и сигурност на личната информацията, която събираме от нашите потребители. Ние не продаваме, заемаме или предоставяме на трети страни списъците с данни на нашите потребители и клиенти. Фирмите изпълнител са регистрирани администратори на лични данни.

5. Връзки към други сайтове:

Нашият сайт може да съдържа връзки към други - външни сайтове близки до сферата на нашите услуги или според нас полезни на Вас. В случай, че използвате подобни връзки и напуснете нашият сайт, трябва да знаете че ние нямаме контрол върху съдържанието на тези външните сайтове. Следователно, ние не можем да носим отговорност за защита на личните Ви данни по време на престоя Ви в подобни сайтове. Препоръчваме да се информирате относно, приложимата за въпросните сайтове декларацията за поверителност.

6. E-mail бюлетини

С попълването на форма за e-mail бюлетин или чат в реално време, ние си запазваме правото да общуваме с вас по електронната поща без ограничения, тъй като с доброволното попълване на Ваш e-mail адрес вие изразявате съгласието си да получавате рекламни съобщения, бюлетини и нова интересна информация от нас. Вие може да се откажете от получаването на всички съобщения, маркетинг, информационни бюлетини, промоции директно и т.н , като използвате опцията за отписване, която ще присъства във всеки рекламен материал или информационен бюлетин изпратен от нас.

Удостоверение за АДМИНИСТРАТОР НА ЛИЧНИ ДАННИ

Име: АМТ МУЛТИСЪПОРТ
Юридически статус: ЕООД
БУЛСТАТ/ЕГН: 201599761
Идентификационен номер: 413918

Име: АМТ БГ
Юридически статус: ЕООД
БУЛСТАТ/ЕГН: 203390625
Идентификационен номер: 417696
Последно обновяване: 17.07.2016 год.

За въпроси и допълнителна информация сме на Ваше разположение:
От понеделник до петък: 09:00 до 18:00, обедна почивка: 13:00 - 14:00 часа
Техника за сервиз се приема и издава по предварително записан час
02 40 80 005, 0888 122 005 и 0877 122 005
град София, бул. Васил Левски 37, ет. 1